Vloerverwarming

Bij water gedragen vloerverwarming installaties liggen er leidingen in de vloer waardoor warm water stroomt. In geval de vloerverwarming is aangesloten op een cv-ketel zijn de leidingen in de vloer verbonden met een open verdeler met een circulatiepomp. Dit om te voorkomen dat het water in de vloer te warm wordt waardoor scheuren kunnen ontstaan.

In veel gevallen moet de vloerverwarming installatie ingeregeld worden om ervoor te zorgen dat alle ruimten in het huis voldoende warm worden.

We hebben de voordelen van een watergedragen vloerverwarming voor U op een rij gezet:

Comfortabele warmte

Vloerverwarming zorgt voor stralingswarmte en, in tegenstelling tot conventionele wandradiatoren, wordt hierbij de temperatuur gelijkmatig verdeeld over het gehele vloeroppervlak.

Energie besparen

Bij stralingswarmte wordt de vloer gelijkmatig opgewarmd en wordt de warmte direct afgegeven waardoor de ruimte gelijkmatiger en sneller voelbaar op temperatuur komt. Dit zorgt voor een veel beter rendement en efficiëntere verwarming.

Hygiënischer

Doordat er veel minder luchtcirculatie plaatsvindt, is er ook minder stofverplaatsing. Dit is met name voor mensen met allergieën een heel prettige bijkomstigheid.

Beter klimaat

Doordat er een comfortabele warmte wordt ervaren bij lagere luchttemperaturen, is de luchtvochtigheid vaak hoger dan bij verwarming met radiatoren. Dit zorgt voor een prettigere woon- en/of werkomgeving.

Ruimtebesparing

Doordat u geen gebruik maakt van radiatoren die ruimte innemen en bent u veel vrijer bij het inrichten van de ruimte. Ook zitten er hierdoor geen radiatoren meer in de weg bij gordijnen of andere raambekleding.

U bent ongetwijfeld opzoek naar kwaliteit en een betaalbare prijs, wie is dat niet?

T. Buijs heeft de kennis en ervaring om het loodgieterswerk vakkundig uit te voeren. Hierdoor bent U altijd zeker van een goedwerkende en veilige installatie. Laat U informeren over alle werkzaamheden en ontdek meer over T. Buijs.

Heeft u een vraag en wilt u graag advies van een deskundige?

Krijg vrijblijvend advies

Neem contact opBekijk werkzaamheden