Thomas Buijs

De échte Vakman

Voor uw

Na meer dan 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt voor diverse gerenommeerde loodgieter- en installatiebedrijven heeft Thomas Buijs in 2017 “T. Buijs Loodgieter- en Installatiebedrijf” opgericht.

Waarin onderscheidt Thomas Buijs zich van anderen?
Hij wilde van jongs af aan al met zijn handen werken en dan het liefst in het loodgietersvak. Hiervoor heeft hij de benodigde diploma’s en certificaten behaald. Hij heeft zeer ruime ervaring in de meest uiteenlopende loodgieters en installatie projecten. Dit samen, met zijn passie voor het loodgietersvak, maakt Thomas Buijs de échte vakman.

Met T. Buijs Loodgieter- en Installatiebedrijf kunt u erop vertrouwen dat u een loodgieter in huis haalt die alle kennis en ervaring bezit om uw problemen te voorkomen en te verhelpen. Daarbij ontvangt u altijd gratis 1 jaar garantie op het geleverde installatiewerk.

erkend-loodgietersbedrijf-thomas-buijs-tbuijs-loodgieter-gecertificeerd-erkende-monteur

T. Buijs is een erkend loodgieter- en installatiebedrijf

T. Buijs is aangesloten bij Techniek Nederland en InstallQ en is in het bezit van het diploma ‘Vakbekwaamheid Gastechniek CE 360’.

Voor wie?

Bij T. Buijs loodgieter- en installatiebedrijf kunt u terecht als particulier, bedrijf, instelling en overheidsinstantie voor alle werkzaamheden op het gebied van gas, water, sanitair, riolering en cv/verwarming.

Vakbekwaam. betrouwbaar. klantgericht. professioneel.

De belangrijkste kernwaarden van T. Buijs

U bent ongetwijfeld opzoek naar kwaliteit en een betaalbare prijs, wie is dat niet?

T. Buijs heeft de kennis en ervaring om het loodgieterswerk vakkundig uit te voeren. Hierdoor bent U altijd zeker van een goedwerkende en veilige installatie. Laat je hier informeren over alle werkzaamheden en ontdek meer over T. Buijs.

Heeft u een vraag en wilt u graag advies van een deskundige?

Krijg vrijblijvend advies

Neem contact opBekijk werkzaamheden